Lidt om at vælge – og lægge – parketgulv, laminatgulv, trægulv eller den nemme model med gulvtæpper

Mange af mine læsere har spurgt, how it goes med husprojektet.

I det blivende projekt med at foretage forbedringer og istandsætte vores aldrende villa står vi snart over for valget af gulve.. Et pænt trægulv er mandens første valg, men så kan vi både udvælge et dyrere parketgulv (http://gulvlageret.dk/traegulve-1/haro-155/), et mere prisvenligt laminatgulv [http://gulvlageret.dk/laminatgulve-12/gulvlagerets-billige-laminatgulv-99/], eller om vi eksempelvis går efter gulvtæpper [http://gulvlageret.dk/taepper-13/danfloor-103/] ved sengen, så vi og ungerne kan gå på nøgne fødder.

Vi lærer alt helt fra grunden for tiden. Før han og jeg kom til at beslutte gulve, så overvejede vi blot trægulv som jeg og min mand har været enstemmige om. Men et styks trægulv er sandelig ikk udelukkende et trægulv. Nææh nej det kan købes som parketgulv, massivt trægulv eller laminatgulv. Gisp alle de valgmuligheder

Chresten & moi kunne overveje et gulv som virker mere moderne og kombinere looket med bløde gulvtæpper. Gulvtæpper virker kanske ikk’ík’ specielt håndterligt, når nu manden og jeg snart måske har købt en sød hund. Til gengæld er gulvtæpper lunt i soveværelset. Gulvtæpper og trægulv eller parketgulv kan jo godt bruges samtidig på den måde.

Vi er samstemmige omkring at parketgulv der har skråt mønster virker ret elegant. Men det er vidst samtidig temmelig dyrebart. Men samtidig har parketgulv større bærekraft som kan slibes flere gange. Talrige afhøvlinger kan du nok ik lige så nemt når man vælger laminatgulv, som også kan syne en kende falsk. Derimod kan man let ligge et laminatgulv uden forarbejde oven på det eksisterende gulv og behandling af overfladen er ik påkrævet. Tilmed er et laminatgulv nemt at passe. Tjaa. Måske skulle jeg høre om vennernes meninger angående trægulv, parketgulv, laminatgulv og gulvtæpper.