Jeg savner splinternye funktionelle lamper til mit hus

Jeg er præcis blevet ejer af en fantastisk lejlighed, som jeg har ønsket mig i en masse sæsoner. Rummelig virker boligen og lys, med et lyst bad plus en balkon, som jeg ser frem til at bruge til sommer. Jeg har allerede valgt samtlige af de møbler, som jeg mangler, så det eneste som mangler på dette tidspunkt, er egentlig en masse lamper » http://www.lampeguru.dk/,. Jeg har fundet ud af, at det nu er vildt betydningsfuldt hvilke slags lamper, som findes i et hjem.

Fordi de altså har indflydelse på udseendet af villaen som helhed, bør man ikke udelukkende bruge de mindst dyre lamper, men primært bør der helt sikkert være lys hvor det er nødvendigt. Jeg havde tænkt mig, at jeg eventuelt bør bestille designer lamper til stuen: evt. 2 Poul Henningsen lamper til at hænge over sofabordet. De der spotlight lamper plus lamper neden under skabene, der lyser direkte ned på køkkenbordet, foretrækker jeg i køkkenet. Til entreen funderede jeg simpelthen på en prangende lysekrone, som kan give besøgende en fremragende velkomst til boligen. I badeværelset er her allerede praktiske lamper, så dem behøver jeg ikke at ændre.

At finde et par stående lamper til TV-stuen såvel som sovekammeret, som man eksempelvis bør benytte til at læse, vil desuden betragtes som værende en fremragende detalje. Jeg er sikker på, at de flotteste lamper kan gøre min bolig ekstra smuk, samtidig med at jeg ikke behøver være i mørke.