Halvpaller i plast – holdbarhed og miljøpåvirkning

Halvpaller i plast kan naturligvis benyttes i forbindelse med opbevaring og transport af varer som eksempelvis fødevarer, medicin og kosmetik – her er et udvalg http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastpaller/halvpaller-800x600mm.aspx

Men du kan også anvende halvpaller til haven. Med halvpallerne kan du løfte dine krukker eller dit højbed op fra jorden, og dermed give bedre grobetingelser for de planter, der er mere kulde følsomme.

Halvpaller med lang holdbarhed

Vidste du, at halvpaller har en holdbarhed på op til 10 år? De er konstrueret, så de kan modstå stød og tunge læs, og de bliver ikke skæve af varme eller kuldepåvirkninger. Dermed er halvpaller blandt andet gode til opbevaring i fryserum eller i rum, hvor der sker varm fødevareproduktion og temperaturerne kan stige.

I dag forbinder mange plastisk med noget, der er skidt for miljøet og som har dårlig holdbarhed. Varer i plastisk boomede i 1960’erne, men allerede i 1970’erne oplevede vi dårlig samvittighed over det stigende forbrug af plastisk.

I dag er vi heldigvis opmærksomme på at beskytte miljøet, og plasten er blevet udviklet til at være enormt slidstærk. Derfor har de fleste halvpaller også i dag en god kvalitet, der som nævnt har en lang holdbarhed og ikke ender for tidligt på genbrugspladsens afdeling for hård plast.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>